Ga direct naar inhoud
NL EN

Transparantie

Transparant in dienstverlening

Wij hechten veel belang aan overzicht en duidelijkheid; transparantie door heldere communicatie. Onze werkwijze, de kosten etc. communiceren wij duidelijk, dus geen verrassingen. Dat noemen wij transparant: o.a. door u inzage te geven in het volledige dossier.

Persoonlijk contact

Wij zoeken na de eerste aanmelding (via mail of via de website) initieel telefonisch contact met de klant: we horen van u de exacte details en kunnen u beter van dienst zijn - én bovendien, we hebben een beter beeld van elkaar, dat achten wij noodzakelijk en werkt een stuk prettiger!

Wij onderhouden regelmatig persoonlijk en telefonisch contact met onze klanten; voor een goed begrip van belangrijke details en voor het ondervangen van onduidelijkheden blijkt dit noodzakelijk. En hoewel veel communicatie via het online-dossier verloopt blijft persoonlijk contact essentieel. Emigreren doet u per slot niet dagelijks en is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven waarbij begeleiding geen luxe is.

Inzage in uw eigen dossier

Het kloppend hart van onze organisatie is een geavanceerd en goed beveiligd digitaal systeem; klantgegevens, details over verrichtte werkzaamheden, telefoongesprekken, afspraken, documenten etc. - alles wordt nauwkeurig geregistreerd en beheerd. Een uitgekiende automatisering maakt een efficiënte afhandeling van persoonlijke wensen, een strakke planning en het bewaken van deadlines tot in detail mogelijk en beheersbaar.

Als klant heeft u direct online inzage in uw eigen dossier waarbij elk detail, na onze administratieve verwerking, bijna direct zichtbaar is. Daarbij heeft u de mogelijkheid om binnen uw eigen dossier opmerkingen en/of vragen toe te voegen die direct onder onze aandacht komen. Het uploaden en downloaden van uw documenten doet u via een end-to-end beveiligde verbinding binnen uw eigen dossier (aanmerkelijk veiliger dan per e-mail). En van relevante wijzigingen of agenda-items in het dossier krijgt u geautomatiseerd bericht. Belangrijke zaken of deadlines zelf onthouden hoeft dus niet; dat doen wij voor u - of liever gezegd ons systeem.

Digitale veiligheid en uw privacy in het algemeen

Uw privacy en daarbij dus security is een van de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. En omdat uw dossier persoonlijke informatie en documenten bevat wordt er op volcontinu aandacht besteed aan de beveiliging van uw en onze gegevens - opdat onbevoegden hiertoe nooit onbedoeld toegang of inzage hebben. Niet enkel digitaal maar ook op andere wijze nemen wij voorzorgsmaatregelen om uw privacy en de veiligheid van uw gegevens te waarborgen; u leest hier meer over op deze pagina.

Het digitale van Na Kaminda wordt door onze klanten zeer gewaardeerd; zij hebben via internet direct inzicht in hun eigen dossier en kunnen elke verandering en de meest actuele status van hun diensten en procedures op de voet volgen. Wat wij weten weet u ook; dit voorkomt onnodige vragen en onduidelijkheid.

Voor meer informatie neem contact met ons op of download onze informatiekaart

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?