Ga direct naar inhoud
NL EN

Overzicht

Overzicht van diensten en modules

Gevarieerde en diverse diensten

Als het over Curaçao of Bonaire gaat is Na Kaminda van alle markten thuis. Binnen uw digitale dossier behandelen wij alle facetten van uw emigratie-traject of voor uw verblijf voor langere tijd.

Ongeacht of u nu tijdelijk of permanent vertrekt, emigrant, student of ondernemer bent. Onze dienstverlening is divers en in losse modules verkrijgbaar, variërend van uitgebreide diensten tot de kleinere aanvullingen. Onderstaand treft u een opsomming van de diverse mogelijkheden:

Dienstverlening - basismodules

 • Begeleiding
  diverse mogelijkheden: van startpakket tot persoonlijk consult.
  intensieve begeleiding en op maat advies is standaard en kosteloos reeds inbegrepen in onze modules.
 • Vergunningen procedures voor werk en verblijf
  de te volgen procedure m.b.t. de aanvraag van vergunningen zal voor Curaçao en Bonaire geheel anders verlopen; beide eilanden hebben sinds 2010 een andere status hebben binnen het Koninkrijk.
 • Verzekeren particulier en bedrijf
  voorlichting, begeleiding en advies; lokale verzekeringen privé en zakelijk. Verzekeren op Curaçao of Bonaire is alle fronten anders dan dat u in Nederland gewend bent. Goede voorlichting en begeleiding met onze module verzekeren voorkomt 'ongelukken'.
 • Wonen & huisvesting
  wij zoeken op maat een huurwoning (huur vanaf 2-3 maanden). Aan de hand van een voorafgaande intake van uw wensen gaan wij specifiek voor u op zoek naar de gewenste huurwoning. Assistentie bij huisvesting is in de regel onderdeel van een groter geheel, zoals een totale emigratieprocedure.
 • Verhuizen en boedelverscheping
  begeleiding bij uw inboedel verhuizing naar Curaçao of naar de BES (Bonaire, St. Eustatius en Saba). Een correcte timing en strakke begeleiding bespaart u onvoorziene kosten; lees hierover!

Dienstverlening - specifieke modules

 • Ondernemen, eigen bedrijf & werknemers bedrijfsoprichting en ondersteuning voor werknemers
  bedrijfsoprichting /- establishment op Curaçao of Bonaire voor starters en begeleiding van nieuwe (buitenlandse) werknemers binnen uw bedrijf.
 • Woningbeheer - beheer onroerend goed
  leegstand creëert een onveilige situatie én achteruitgang. U bent op zoek naar een professionele organisatie om uw huis te beheren tijdens uw afwezigheid. Voor het beheer van uw woning op Curaçao (of het al dan niet tijdelijk onderverhuren van uw woning) kennen wij goede mogelijkheden.
 • Vertrekprocedure uitschrijving Curaçao, permanent vertrek
  uitschrijfprocedure op Curaçao voor remigranten die terugkeren naar hun land van oorsprong, of voor hen die reeds vertrokken zijn van het eiland en niet meer terugkeren, om welke reden dan ook.

Dienstverlening - extra's

 • Mobiel nummer Curaçao of Bonaire, thuisgestuurd voor vertrek (simkaart)
  ruim voor vertrek kunt u vrienden en familie inlichten op welk nummer u bereikbaar bent. Een lokaal telefoonnummer is tevens voor instanties die betrokken zijn bij uw emigratie van groot belang en in een aantal gevallen zelfs verplicht - een buitenlands tel.nr. bellen doet men meestal niet.
 • Postadres voordat u vertrekt (postbusnummer)
 • Huurauto bij aankomst (eventueel met 'WaraWara GPS'-navigatie)
 • Topografische kaart van het eiland

Voor meer informatie of anders denkbare extra's: bespreek uw wensen met ons of download onze informatiekaart

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?