Ga direct naar inhoud
Begeleiding

Persoonlijke begeleiding en gericht advies

wat werkt
Iedere klant bij 'Na Kaminda' ontvangt 'on the fly' persoonlijke begeleiding en toegepast advies voor alle afzonderlijke onderdelen; zowel vóór vertrek als ná aankomst - uitgebreid maar bovenal in overeenstemming met uw persoonlijke situatie! Wij geloven in persoonlijke begeleiding en bruikbare adviezen die passen bij uw situatie; dat is nuttig en direct voor u toepasbaar.

wat niet werkt
Wij zijn geen voorstander van (al dan niet betaalde) seminairs waarbij u wordt overladen met ongerichte informatie die er dat moment niet echt toe doet - en bovendien heel vaak niet klopt! Zonde van de tijd en zonde van het geld!

Algemene informatie is in voldoende mate te vinden op het internet en kost niets!

En vragen over onderwerpen die niet tot onze dienstverlening behoren . . . . ??
Ons uitgangspunt is dat wij onze klanten gedurende het proces ook graag helpen bij vragen die niet tot onze vaste dienstverlening behoren - zonder extra kosten. Omdat wij een breed netwerk hebben op de Caribische eilanden kunnen wij u op vele vlakken adviseren of verder helpen, zoals de school, leerbegeleiding of de crèche voor uw kinderen, het huren van een auto, etc.

Bent u nog niet zover en slechts in basis oriënterend dan bieden wij een aantal alternatieve opties:

Persoonlijk consult

Tijdens een persoonlijk consultancy-gesprek verstrekken wij u advies en tips in welke volgorde uw vertrek voor te bereiden, na een korte intake verhelderen wij mogelijke knelpunten waarmee rekening te houden etc. Ongeacht of dit gaat over uw vergunningen, een bedrijfsvestiging, de boedelverscheping of een combinatie van wensen.

Voor een persoonlijk adviesgesprek, hetgeen niet in alle gevallen noodzakelijk is, berekenen wij u vooraf een vast bedrag om de kosten van de geïnvesteerde tijd te dekken. Indien wij daarna daadwerkelijk voor u aan het werk gaan worden de betaalde consultancy-kosten naar rato bij u in mindering gebracht.

Startpakket voor de 'aspirant emigrant'

‘Ik wil emigreren naar Curaçao maar waar moet ik beginnen en wat moet ik nu écht weten? Op internet heb ik veel informatie gevonden maar ik zie door de bomen het bos niet meer.’ Bent u in de oriëntatiefase en kunt u wel wat hulp gebruiken? Het ‘Startpakket voor de beginnende emigrant’ is wellicht een ideale oplossing voor u. Voor een vast bedrag ontvangt u, na een intakegesprek, een persoonlijk stappenplan en krijgt u één maand lang begeleiding, maatwerk advies en antwoord op uw vragen. U bent daarna gegarandeerd een stuk wijzer en goed voorbereid!

Voor meer informatie neem contact met ons op of download onze informatiekaart