Ga direct naar inhoud
NL EN

Woningbeheer

Woningbeheer - beheer onroerend goed, Curaçao

Voor het beheer van uw vastgoed op Curaçao biedt Na Kaminda goede mogelijkheden. Om de kosten beheersbaar te houden kan het onderverhuren van uw woning daarbij een goede oplossing zijn.

Leegstand creëert achteruitgang en een onveilige situatie, zeker op Curaçao waarbij deugdelijk vastgoedmanagement een must is! Na Kaminda heeft diverse mogelijkheden voor het beheer van uw woning waarbij u zover gaat als u zelf wilt; van een simpel 'oogje-in-het-zeil' tot intensief toezicht op en onderhoud van uw huis, tuin en/of zwembad. Door een combinatie van verhuur en beheer houdt u de kosten beheersbaar.

Voor woningbezitters op Curaçao, waarvan de eigenaar in Nederland woont, is vermeldenswaardig dat u niet alleen op het eiland maar ook in Nederland een rechtstreeks aanspreekpunt heeft.

Waar u zich ook bevindt: via uw digitale dossier heeft u ten alle tijden inzage in de status en de laatste details. De meest recente handelingen, betalingen, afspraken, documenten etc. zijn actueel en realtime inzichtelijk.

Vastgoedbeheer en verhuur combineren

U kunt er ook voor kiezen uw huis, eventueel tijdelijk, te verhuren. Een woning blijft in betere conditie als deze bewoond wordt en dat dekt bovendien een groot deel van de leegstandskosten. Een combinatie van supervisie en verhuur behoort daarbij tot de mogelijkheden; wij helpen u graag met het zoeken naar een geschikte huurder! De dienstverlening van Na Kaminda is breed en veelzijdig en geeft u de zekerheid dat uw vastgoed in goede conditie blijft; dat is een hele zorg minder!

Bij het beheer van uw vastgoed kunnen verschillende onderdelen zijn inbegrepen, zoals:

  • sleutelbeheer
  • aanspreekpunt voor reparatiebedrijven, de alarmcentrale, huurders etc.
  • onderhoud (en controle) van huis, tuin en/of zwembad
  • controle op ongedierte, lekkages en gebreken
  • verzamelen en indien nodig doorsturen van post
  • financieel beheer; innen huur, betaling nutsbedrijven, OZB etc
  • up-to-date reportage en inzage voor de eigenaar (o.a. via ons digitale dossier)

Wij werken niet met vaste pakketten, maar met een modulair systeem waarbij wij in eerste instantie uitgaan en starten met onze basismodule. Indien u een vaste afspraak heeft voor ’beheer basic’ worden extra uren en werkzaamheden die buiten deze basismodule vallen worden voor een lager tarief berekend. De module voor het basisbeheer kan naar behoefte worden aangevuld met extra modules voor bijv. financieel beheer van uw onroerend goed. Zo stelt u op een flexibele manier uw eigen pakket naar behoefte samen.

Voor specifieke informatie en toelichting: neem contact met ons op of download onze informatiekaart

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?