Ga direct naar inhoud
NL EN

Contact

Neem contact met ons op

Bent u van plan te emigreren naar Curaçao of Bonaire? Na Kaminda staat voor u klaar! Wij helpen u met uw emigratie naar de Caribbean en alles daar omheen, zoals het verschepen van uw inboedel, het vinden van een woning of het starten van uw eigen onderneming. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Onderstaand vindt u onze correspondentie adressen en telefoonnummers. Let op dat de genoemde tijden worden vermeld in de lokale tijd - de aanduiding van de lokale tijd op dit moment staat boven het land. Wij zijn uiteraard tevens via mail bereikbaar. Wij prefereren het gebruik van onderstaand contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks mailen.

WhatsApp en Telegram:

‘Whatsapp’ berichten worden sinds kort door ons geaccepteerd - enkel voor korte vragen, simpele issues of een eerste contact.
Wij adviseren om privacygevoelige of persoonlijke informatie om veiligheidsredenen niet via WhatsApp te laten verlopen, dit geldt eveneens voor het versturen van bijlages of het voeren van telefoongesprekken via Whatsapp - overleg dit eerst met ons!

Voor privacygevoelige of persoonlijke informatie kunt u beter gebruik maken van 'Telegram Messenger'.


lokale tijd: 08:28

Curaçao

PO Box 8255
Willemstad
Curaçao

Tel +599 9 841 27 27
maa-vrij: 08:00 - 17:00 (lokale tijd)
lokale tijd: 14:28

Nederland

Postbus 3031
2601 DA Delft
Nederland

Tel +31 (0)85 2011 411
maa-vrij: 11:00 - 20:00 (lokale tijd)

Uw contactgegevens Wij vragen deze informatie zodat wij contact met u kunnen opnemen.
* = verplicht veld

Wensen Geef aan wat uw wensen zijn, zodat wij u de informatie kunnen verstrekken die u nodig heeft.
* = verplicht veld